Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++ Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code. +++ Info +++
CLOUD 2.0 (CloudToken)
DECENTRALIZIRANA DENARNICA ZA KRIPTOVALUTE (DAPP) Z INTEGRIRANIMI ROBOTI ZA TRGOVANJE AI.Kaj je Cloud Token?

Cloud Token je mobilna aplikacija, bogata s funkcijami, nameščena v vašem mobilnem telefonu (Android ali IOS). Cloud Token je bila razvita z uporabo najnovejše tehnologije platforme za blockchain 4.0.

Medtem ko večina kriptografskih projektov temelji na Ethereum Blockchainu, se aplikacija Cloud Token opira na lastno rešitev blockchain. Ta tehnologija se imenuje AURAE. Nekateri bodo poznali Bit Beta System (BBS). Bit Beta System (BBS) je razvil Ronald Aai in je rešitev blockchain za pametne telefone.

Osnovna funkcija te aplikacije je digitalna denarnica (denarnica), v kateri se lahko shranjujejo različne kripto valute na enem mestu.
Denarnica Cloud Token je neposredno povezana s trgovalnim botom (Jarvis).
JARVIS AI bot temelji na principu odločanja VAROOM.
VAROOM je matematična formula, ki uporablja nešteto indikatorjev za odločitev, ali kupiti ali prodati ali ne.
Bot je tako pameten, da ga je skoraj nemogoče izgubiti.

Trenutno, ta bot zasluži mesečne bonuse 6-12%.
Bonusi se izplačujejo dnevno z žetoni CTO neposredno v denarnici partnerja. Cloud Token je prepričan v prihodnjo dinamično rast in stalno naraščanje cene CTO.
Žetone CTO lahko kadar koli zamenjate v ETH (Ethereum) ali USDT. •   Več kot 850000 uporabnikov v več kot 150 državah (od 19. avgusta).

 •   Get CTO žetoni, ki jih preprosto imajo BTC, ETH, LTC, BCH, TUSD, USDT, DOGE in še veliko več!

 •   Izplačila bonusov, ki se začnejo od prvega dne (6-12% na mesec za vloge v trgovalnem botu Jarvis).

 •   Dnevna izplačila bonusov za Denarnico (Denarnica).

 •   Vsi bonusi so plačani v Cloud žetonih (CTO) Vrednost žetonov bi se lahko v naslednjih 12 mesecih zvišala z 0,30 USD na 30 USD. (Razvoj cen CloudToken)

 •   Izplačila in zamenjave žetonov CTO z ETH (Ethereum) in USDT so možni 24/7.

 •   Preglednost: Vaše kripto valute so na naslovih vaše denarnice in nikjer drugje (naslove denarnice lahko kadar koli preverite z ustreznim brskalnikom). Transakcije in trgovanje je mogoče slediti prek blockchaina (Dokaz).

 •   Trgovanje z več kot 200 botov (kripto-valutnimi pari) na 32 borzah.

 •   Zunanji dostop do vaših kriptovalut s »Private Key«.

 •   Brez članarin in brez pogodb.

 •   Sredstva so vedno tekoča.

 •   Aplikacija Cloud Token je na voljo v Apple App Store in trgovini Google Play.

 •   Registrirano podjetje, resnični ljudje, najnovejša tehnologija, donosen poslovni načrt.

 •   Ugoden program priporočil za 21 ravni! (Partnerski program)

 •   Od avgusta 2019 so za preverjene račune načrtovane debetne kartice.

 •   Na voljo po vsem svetu!


Screenshots

Ustvarjalci za Cloud Token

Če pogledate Cloud Token, bomo hitro našli ime Ronald Aai. Ronald Aai je glavni direktor tehnologije (XXXO).
Prav tako ima tehnično odgovornost za Bit Beta sistem (BBS) - podjetje, ki razvija četrto generacijo blockchaina.
Ronald je uspešen podjetnik in je že v začetku svoje kariere uspešno zgradil več internetnih podjetij. Razvil je nove tehnologije za socialne medije, plačila, mobilne denarnice, mobilne telefone, telekomunikacijske sisteme, IOT rešitve in blockchain tehnologijo. Ronald ima pod svojim imenom več patentov, povezanih z razvojem programske opreme za mobilne naprave.
Njen cilj je zgraditi omrežno družbo, ki temelji na stroškovno učinkovitih napravah, z uporabo učinkovitih sistemov, ki omogočajo povezovanje in komunikacijo s svetom. (Ronald Aai na Facebooku).Matthew Suen
Matthew Suen je tehnični direktor pri Cloud Token.
Matthew je sodelavec, švicarsko izobražen podjetnik z dokazanimi delovnimi izkušnjami v šestih državah.
S svojo globalno perspektivo in dejavno udeležbo na futurističnih inovacijah in tehnoloških poslovnih dogodkih, vključno v okviru blockchain industrije, Matthew s svojo mrežo, ustvarjalnostjo in angažiranostjo prinaša svoje bistvo mednarodnega ozadja.


Registracija Navodila
Referral-Code: 9876543210
Ta spletna stran je storitev IS-R
Partnerji Cloud 2.0 (CloudToken) lahko uporabljajo to spletno mesto s svojimi podatki in Referral-Code.    Info 


 

Ta spletna stran je storitev IS-R
NEODVISNI PARTNER CLOUD TOKEN
Referral-Code : 9876543210


Sample Corporation
Sam Sample
Sample Road 111
12345 Sampletown
United Kingdom
mail: info@team-diamond.net
POMEMBNO OBVESTILO:

Ta spletna stran ni niti osebno finančno svetovanje, niti investicijsko svetovanje. Informacije na tej spletni strani, ne upošteva individualne narave svojih naložbenih ciljev, finančnega položaja ali naložbenimi potrebami. To je vaša odgovornost, da oceni, ali so informacije, vsebovane na tej spletni strani, primerna za vaše individualne investicijskih ciljev, finančne situacije in potrebe po naložbah. Ti naj bi ta pregled, preden naložbena odločitev na podlagi podatkov, vsebovanih na tej spletni strani. .

Copyright © 2020            Cloud 2.0 - Pravila in pogoji